Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

65 814 katsojaa European Trophyn avausviikolla

 

65 814 katsojaa European Trophyn avausviikolla


Kauden 2011 European Trophyn avausviikko on takana ja neljän ottelupäivän yhteiseksi katsojamääräksi kirjattiin 65 814 katsojaa.

- Fantasista. On todella hienoa, että olemme saaneet näin paljon kannattajia katsomoihin elokuun puolivälissä, turnausjohtaja Bo ”Kulon” Lennartson sanoo.

- Uudet seurat, ne jotka ovat turnauksessa mukana ensi kertaa, ovat monessa ottelussa pelanneet kotona ja kaksi uusista seuroista, Slovan Bratislava ja Vienna Capitals, ovat keränneet yli 4000 katsojan keskiarvon kolmessa kotiottelussaan. Slovanin keskiarvo on 4415 ja Viennan 4167.

Heti perässä ovat ruotsalaistulokas Luleå, joka on pelannut vasta kaksi kotiottelua 3965 katsojan keskiarvolla. Niin ikään tulokasjoukkue Kometa Brno on heti perässä neljäntenä 3651 katsojan keskiarvolla kahdessa ensimmäisessä kotiotteluussan.

- Tämä on vaikuttavaa, sanoo Bo ”Kulon” Lennartsson.

Sama koskee myös käyntejä European Trophyn verkkosivuilla, sillä katsojat eivät ole seuranneet turnausta vain katsomoissa, vaan ovat kirjautuneet taajaan myös verkkosivuille. Ennätysmäärä kävijöitä kirjattiin lauantaina, jolloin sivuilla oli 44 485 käyntiä. Viime kauden avausviikonloppuun verrattuna nousua on 25 prosenttia.

- On mukava nähdä, että fanit ovat löytäneet tiensä noiin verkkosivuille kuin otteluihinkin ja olemme myös todella vaikuttuneita siitä tavasta, jolla Seurat ovat järjestäneet ottelut ja ottelutapahtumat näiden ensimmäisten pelipäivien aikana, sanoo Bo ”Kulon” Lennartsson.

- Olemme myös nähneet erittäin hyviä otteluita ympäri Euroopan ja on hienoa saada taas tarjota yleisölle korkean luokan jääkiekkoilua niinkin aikaisin kuin elokuussa.

Turnaus jatkuu nyt tiistaina Tsekissä pelattavalla ottelulla, kun Bili Tygri Liberec  avaa European Trophyn osaltaan ottelulla Kometa Brnoa vastaan Eteläisessä divisioonassa. Sen jälkeen edessä on tiivis viikonloppu, jolloin pelejä on kaikkiaan 22 neljän päivän aikana torstaista sunnuntaihin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle