Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen kaksi naisparia aloittaa tiistaina Maarianhaminassa

 

Suomen kaksi naisparia aloittaa tiistaina Maarianhaminassa


Beach volleyn maailmankiertueen osakilpailu Maarianhaminassa pääsee täyteen vauhtiin tiistaina, kun vuorossa ovat karsinnat naisten pääsarjaan.

Suomalaisnaisia on Paf Open -karsinnoissa mukana kaksi paria. Klo 10 alkavissa peleissä Nora Isomäki/Laura Lahtela kohtaavat espanjalaiset Ester Ribera/Berta Anteguera. Suomalaiset on sijoitettu karsinnassa 32:nneksi ja espanjalaiset sijalle 33. Samaan aikaan Riikka Lehtonen/Taru Lahti (37) pelaavat virolaisia Anu Ennok/Mari-Liis Graumann (28)

– Virolaisia vastaan on pelattuja tänä vuonna kahdesti ja molemmat voitettu, joten yritetään pitää sama tahti yllä tätäkin paria vastaan, Riikka Lehtonen sanoi arvontatuloksen selvittyä myöhään maanantai-iltana.

Karsinnassa on kaikkiaan 38 paria ja vain kahdeksan näistä saa paikan pääsarjaan. Suomalaiset tarvitsevat pääsarjapaikkaan kolme voittoa tiistain peleistä.

Keskiviikkona käynnistyvässä naisten pääsarjassa voittajasuosikkeja ovat kaksinkertaiset olympiavoittajat, USA:n Misty May-Treanor ja Kerri Walsh sekä brasilialaiset maailmanmestarit Larissa/Juliana.

Emilia ja Erika Nyström aloittavat pelinsä suoraan pääsarjassa.

Beach volleyn maailmankiertueella pelataan totutusti niin, että naisten pelit etenevät aina päivää edellä miesten pelejä.

Miehissä mukana on kaikkiaan kuusi suomalaisparia. Ainoana suoraan pääsarjassa torstaina aloittavat tuoreet Suomen mestarit Timo/Haavisto/Toni Vahela.

PAF Open on kerännyt neljännen kerran maailman parhaat beach volleyn pelaajat Maarianhaminaan. Sekä miesten että naisten turnaus pelataan tällä viikolla.

Paikalla ovat niin hallitsevat olympiavoittajat, maailmanmestarit kuin tuoreet Euroopan mestaritkin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle