Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaisnaisten karsinta tappiollinen Maarianhaminassa

 

Suomalaisnaisten karsinta tappiollinen Maarianhaminassa


Kahden suomalaisparin pelit jäivät yhteen otteluun beach volleyn maailmankiertueen osakilpailun, Paf Openin, karsinnassa Maarianhaminassa.

Nora Isomäki ja Laura Lahtela pelasivat kaksi tasaista erää espanjalaisparia Ester Ribera/Berta Antequera vastaan, mutta voitto meni vieraille lukemin 2-0 (23-21, 21-18).

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti veivät johtoasemassa kahta erää, mutta eivät pystyneet voittamaan niistä kuin toisen. Sen jälkeen  virolaispari Anu Ennok/Mari-Liis Grauman vei kolmannessa erässä helposti voiton lukemin 2-1 (22-20, 19-21, 15-6).

Taru Lahti pelasi verkolla hyvin ja teki paljon työtä joukkueen pisteiden eteen. Hänen vastuullaan oli torjuminen ja niillä pari teki useita pisteitä.

– Alku jännitti, mutta peli lähti ihan hyvin liikkeelle. Siitä tuli hyvä fiilis, Taru Lahti totesi Maarianhaminan tunnelmasta.

– Muutamasta virheestä huolimatta voitimme toisen erän. Harmi, että kolmas erä oli sitten tuollainen.

18-vuotias Lahti on keskittynyt tiiviisti beach volleyn pelaamiseen eikä hänellä  vielä ole sopimusta minkään sisälentopalloseuran kanssa ensi kaudesta.

– Se riippuu siitä, kuinka paljon pääsen harjoittelemaan myös beach volleytä talven aikana, Lahti totesi.

– Tämä (Maarianhamina) oli ainakin tärkeä kokemus. Ensi vuonna jos pääsee tällaiseen turnaukseen pelaamaan, tietää näistä ympyröistä jo paljon enemmän.

Suomen mestaruuden Lehtosen kanssa voittanut Lahti on tyytyväinen kesän kauteensa.

– Harjoittelimme paljon ja mestaruus oli hieno palkinto siitä.

Isomäellä ja Lahtelalla oli oman pelinsä avauserässä jo eräpallokin mutta erätappion jälkeen peli luisui espanjalaisparin Ribera/Antequera voitoksi.

– Vastustajalla oli vaikea syöttö, vaikka se oli jotenkin erikoisen hiljainen. Harmittaa, että pelit jäivät vain yhteen, Nora Isomäki totesi.

Emilia ja Erika Nyström aloittavat ainoana suomalaisten naisjoukkueena pääsarjassa keskiviikkona.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle