Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nyströmit mielivät parantaa kotikentällä

 

Nyströmit mielivät parantaa kotikentällä


Emilia ja Erika Nyström aloittavat Paf Openin pelit pääsarjassa keskiviikkona. Suomalaiskaksoset pääsevät peliin ilmeisen korkealla rankingilla kotiturnauksessaan. Tarkoitus on parantaa jo parilta vuodelta Maarianhaminasta tuttua 17:ttä sijaa.

– Vähintään 13:s tai 9:s sija kuulostaisi jo paljon paremmalta. Ja pelata enemmän otteluita keskuskentällä,  Emilia Nyström sanoo.

–  Ensimmäisestä ottelusta pitää saada voitto, ja sitten tulee toivottavasti vielä hyvä kaavio seuraaviin peleihin.

Nyströmien kausi ei ole tuloksellisesti ollut niin hyvä kuin aiemmat, mutta toisaalta heidän pelinsä näyttää kuitenkin edelleen parantuneen.

– Aika pienestä ollut kiinni monta kertaa parempikin menestys. Olemme toisaalta tänä vuonna voittaneet ihan huippupareja. Toisaalta välillä on tullut tyhmiä notkahduksia.

Ahvenanmaa on Nyströmeille kotiturnaus siitä huolimatta, että heidän oikea kotinsa on nykyään Kypros. Kaksoset ehtivät piipahtamaan ennen turnausta myös Helsingissä.

–  Olisi kyllä kiva puhua enemmänkin suomea beach volleyn parissa. Täällä on kivaa ja erilaista, kun tapaa suomalaista väkeä, pelaajia ja valmentajia.

USA:n tähdeltä kehuja

Kaksinkertainen olympiavoittaja ja yhtenä lajin suurista nimistä yhä kilpaileva Kerri Walsh suitsuttaa suomalaiskaksikkoa.

– Unelmamme olisi tietenkin pelata keskuskentällä Nyströmin sisaruksia vastaan täällä finaalissa. Näin heidän pelaavan erittäin hyvin juuri Itävallan turnauksessa, Kerri Walsh totesi.

Walsh palasi keväällä kiertueelle parinsa Misty May-Treanorin kanssa toisen lapsensa syntymän jälkeen. Kaksikolla on tavoite runsaan vuoden päässä: voittaa kolmas peräkkäinen olympiakulta.

– Ahvenanmaalla olen nyt ensimmäistä kertaa. Toisaalta mieheni (Casey Jennings) pelasi viime vuonna täällä. Mutta tällä kertaa näin päin, Walsh kertoi.

– Hiekka on täällä juuri sellaista, jolla tykkäämme pelata. Hieman syvää ja upottavaa. Kentät ovat mukavasti lähekkäin toisiaan ja kaikki muukin on hyvin pienellä alueella.

Walshin mielestä maailmankiertue on muuttunut koko ajan kovemmaksi. Hän ei suostu nimeämään suosikkeja nimeltä.

– Kaikki 32 pääsarjan paria ovat meille kovia kilpakumppaneita. Jokainen pari tuntuu parantavan tällä hetkellä pelaamistaan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle