Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Olkapääleikkaus sotki Pellisen ski cross -suunnitelmia

Veikkausvinkit

 

Olkapääleikkaus sotki Pellisen ski cross -suunnitelmia


Ski crossin MM-hopeamitalisti Jouni Pellisen olkapää operoitiin tähystysleikkauksessa maanantaina. Toistaiseksi ei ole varmaa, ehtiikö Pellinen toipua joulukuun puoleenväliin mennessä, jolloin maailmancup alkaa Italian San Candidosta.

– Olkapää paranee ennalleen, mutta aikataulu on aivan auki. Seuraavat neljä viikkoa käsi on kantositeessä, Pellinen sanoo.

Viime kauden maailmancupissa kolmanneksi sijoittunut Pellinen loukkasi oikean olkapäänsä jo keväällä SM-kisoissa. Tuolloin magneettikuvissa ei näkynyt muuta kuin lapaluun hiusmurtuma, jonka olisi pitänyt parantua itsestään. Kipu ei kuitenkaan koskaan täysin hellittänyt, ja vasta äskettäinen lääkärikäynti toi selityksen.

Olkapäästä paljastui niin sanottu labrum-vaurio. Labrum on nivelkierukan kaltainen rustoinen rakenne, joka on kiertynyt nivelkuopan reunan ympärille. Kyseinen rustorengas vaurioituu usein olkapään sijoiltaanmenon seurauksena.

– Onneksi vaivojen syyt vihdoin selvisivät ja ne saatiin onnistuneesti korjattua, kertoo huojentunut Pellinen.

– Tästä se kuntoutus vähitellen alkaa. Tarkoituksena on olla täydessä terässä viimeistään maailmancupin kevätpuolella.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJouni Pellinen

Tiedot