Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Haavisto/Vahela parille torstaina kaksi tappiota

 

Haavisto/Vahela parille torstaina kaksi tappiota


Pääsarjan 1. kierrosta
Timo Haavisto/Toni Vahela [9] – Bradley Keenan/Casey Patterson USA [23]
0–2 (18–21, 11–21)

Häviäjäkaavion 1. kierros:
Haavisto/Vahela – Raul Mesa/Inocencio Lario Carrillo ESP [26] 0–2 (18–21, 18–21)

Timo Haavisto ja Toni Vahela putosivat kahdella tappiolla Maarianhaminan beach volleyn maailmankiertueen turnauksesta Maarianhaminassa. Haavisto ja Vahela olivat Suomen ainoat edustajat torstaina alkaneessa miesten pääsarjassa.

Maarianhaminassa pelataan isoista rahoista, kun sekä miesten että naisten pääsarjoissa on jaossa 190 000 dollaria. Mukana on huippupareja, muun muassa hallitsevat olympiavoittajat ja maailmanmestarit USA:sta ja Brasiliasta niin naisissa kuin miehissä.

Haavisto ja Vahela kohtasivat aamulla USA:n 23:nneksi sijoitetun parin Bradley Keenan/Casey Patterson Suomen mestarit eivät saaneet peliään kunnolla käyntiin vaan hävisivät 0–2 (18–21, 11–21)

Hyvällä rankingsijoituksella kotiturnauksen peleihin päässyt suomalaispari sai uuden mahdollisuuden voittoon vielä espanjalaisparia vastaan. Iltaottelu oli suomalaisilta turnauksen keskuskentällä parempi, mutta tulos harmillinen. Raul Mesa ja Inocencio Lario Carrillo jatkavat turnausta voitolla 2–0 (21–18, 21–18).

–  Oli kyllä yksi parhaista mahdollisuuksista ottaa ensimmäinen pääsarjavoitto miesten puolella, Toni Vahela sanoi.

– Aika raaka loppuhan se tälle pelille oli. Hyvä alku, mutta vähän hermostunut loppu, Timo Haavisto analysoi.

–  Kaikki toimi kuitenkin meillä hyvin, henki oli hyvä ja fysiikka toimi. Olsi ollut paikka pelata parasta peliä ikinä, Haavisto jatkoi.

Viisi muuta suomalaista miesparia karsiutui jo turnauksesta ennen pääsarjan alkua. Kaikilta suomalaisjoukkueilta Maarianhaminan maailmankiertueen turnaus päättyi.

Sunnuntaina pelataan kuitenkin vielä Suomen ja Ruotsin välinen maaottelu sekä aikuisissa  että kolmessa nuorten sarjassa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle