Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Välimäki haastaa Suomen asfalttispesialistit Isonkyrön rallisprintissä

 

Jussi Välimäki haastaa Suomen asfalttispesialistit Isonkyrön rallisprintissä


Keväällä aktiiviuransa päättänyt Aasian-tyynenmeren ja Suomen rallimestari Jussi Välimäki palaa ralliauton ratin taakse elokuun viimeisenä viikonloppuna Isossakyrössä ajettavissa Future Cup asfalttirallisprintsarjan kahdessa viimeisessä osakilpailussa.

Kilpailujen todellisena mustana hevosena yli 500 hevosvoimaisella Proton Satrialla kilpailussa ajava Välimäki sai mahdollisuuden Future Cup sarjapromoottori Kari Tasangon ja toisen autourheiluvaikuttaja Timo Hallian suosiollisella avustuksella.

- Kaksi viikkoa sitten ajoin Ikaalisten ja Parkanon Future Cup rallisprinteissä VIP-autoa ja siitä se ajatus sitten lähti. Tasankoa ja Halliaa täytyy jo tässä vaiheessa kiittää mahdollisuudesta mitata vauhtiani Suomen kovimpia asfalttispesialisteja vastaan, Välimäki kertoo.

- En starttaisi kilpailuihin, jos en parhaintani yrittäisi. Tiedän, että sarjan taso on kova ja auto on minulle outo, mutta siitä huolimatta pettymystä en aio kilpakumppaneille saatikka kilpailuja seuraamaan tuleville katsojille tuottaa. Olen kolmen viimeisen vuoden aikana ajanut Kiinassa paljon asfalttikilpailuja, joten luottavaisena tulen haasteeseen vastaamaan, Välimäki jatkaa.

Isonkyrön Lähetti Kytönen rallisprintit ajetaan elokuun 27. ja 28. päivinä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle