Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Essayah ja Wauhkonen valittiin IAAF:n valiokuntiin

Veikkausvinkit

 

Essayah ja Wauhkonen valittiin IAAF:n valiokuntiin


Suomen Urheiluliiton ehdokkaat Sari Essayah ja Kari Wauhkonen valittiin jatkamaan merkittävää työtään Kansainvälisen yleisurheiluliiton (IAAF) kilpakävelyvaliokunnassa ja teknisessä valiokunnassa. IAAF:n hallitukseen ehdolla ollut SUL:n kunniapuheenjohtaja Ilkka Kanerva ei tullut valituksi.

Sari Essayah on toiminut IAAF:n kilpakävelyvaliokunnassa vuodesta 1999 lähtien. Lisäksi hän on toiminut mm. SUL:n hallituksen jäsenenä. Omalla urheilu-urallaan hän voitti 10 kilometrin kävelyn maailmanmestaruuden 1993 ja Euroopan mestaruuden 1994.
SUL:n kilpailupäällikkö Kari Wauhkonen on toiminut IAAF:n teknisessä valiokunnassa vuodesta 1999 alkaen.  Wauhkonen on lisäksi toiminut lukuisissa luottamustehtävissä kansainvälisissä yleisurheilutapahtumissa, mm. teknisenä delegaattina ja kilpailujen tuomarineuvostojen jäsenenä.

Suomen Urheiluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle