Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karjalainen moukaroi finaaliin

Veikkausvinkit

 

Karjalainen moukaroi finaaliin


14:ntenä vuonna peräkkäin kansainvälisiin suurkilpailuihin osallistunut Olli-Pekka Karjalainen linkosi moukarinheiton karsinnassa tämän kesän pisimmän heittonsa 76,60 ja selviytyi karsinnan yhdeksänneksi parhaana finaaliin.

Karjalaisen ensimmäinen heitto oli hieman liian ahne ja moukarinvarsi raapaisi voimakkaasti suojahäkin oikeaa reunaa. Toinen heitto kantoi jo 75,09. Kolmannen heittonsa jälkeen Karjalaisella oli jo varaa nostaa kätensä voitonmerkiksi.

Pisimmälle heittivät vuoden 2004 olympiavoittaja Japanin Koji Murofushi ja kilpailijoiden tämän kauden tilastoykkönen Valko-Venäjän Pavel Kryvitski tuloksin 78,56 ja 78,16. Karjalainen ei hävinnyt heille kahtakaan metriä.

Vuoden 2008 olympiavoittaja ja puolustava maailmanmestari Slovenian Primož Kozmuz palasi välivuoden jälkeen takaisin kehään ja selviytyi finaaliin kuusi senttiä Karjalaista heikommalla tuloksella 76,54.

Finaaliin heittivät yhä myös 35-vuotias Puolan Szymon Ziółkowski ja 38-vuotias Italian Nicola Vizzoni, jotka jo 11 vuotta sitten Sydneyn olympiakisoissa palkittiin kulta- ja hopeamitalein.

SUL:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle