Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karjalainen 9:s kauden parastaan sivuten

Veikkausvinkit

 

Karjalainen 9:s kauden parastaan sivuten


Karjalaisen avaus oli ihan kelvollinen, mutta heiton pituutta jouduttiin jännittämään yllättävän pitkään, ennen kuin 75,38 ilmestyi taululle. Kerran jo uransa lopettanut, mutta päätöksensä perunut Kozmus heitti sektorin vasempaan laitaan 77,50, jolla ollaan jo todennäköisesti pisteillä. Selkävaivojen kanssa Karjalaisen tavoin temmeltänyt Murofushi sai heittoonsa kunnon kiihtyvyyden ja kajautti kauden parhaansa, mutta taas mittaaminen kesti: 79,72. Esser heitti verkkoon. Harmaan partatupsun leukaansa jättänyt vasuri Vizzoni kiskaisi kovan tuuletuksen säestämänä 77,04. Nazarov ei sen sijaan riemuinnut, kun leka lensi 75,05. Shainou ei pysynyt ringissä noin 74 metrin heittoaan. Ziolkowskin avaus oli varman päälle heitetty 75,04. Krivitskikin jäi Karjalaisen jälkeen, kun mittaa tuli 73,98. Ei ollut Parskaan terävimmillään heti, mutta 77,26 antoi hyvät saumat jatkaa. Ikonnikov yliastui noin 78-metrisen heiton, ja nuori Fajdek kiepahti 74,86.

Toisen kierroksen Karjalainen aloitti parannuksella 76,60:een eli sivusi karsinnassa tekemäänsä kauden parastaan. Karjunta ja tuuletus oli sen mukainen. Kozmus näytti jälleen kerran arvokilpailijan luonteensa: kauden paras 79,39 ja mitalitaistoon. Yleisö kohahti juuri, kun satasen naisten toinen välierä oli telineissä. Murofushi heitti 81,03, mutta nyt vertyi myös Esser 78,56:een. Kilpailu alkoi oikeastaan vasta nyt. Pitkiä heittoja jatkoivat Krivitski 78,24:llä ja Pars 60 senttiä sitä pidemmällä. Niiden jälkeen Karjalainen löytyi 8. sijalta.

Karjalaisen jännittäminen alkoi, kun kolmosheitto putosi 71,34:ään. Kozmus heitti taas hyhvin 78,93. Murofushi alkoi ottaa luuloja pois vastustajiltaan parannettuaan 81,24:ään. Esser hyppi kiukusta tasajalkaa, kun ei kyennyt parantamaan. Suomalaisleirissä hikoitiin, kun Nazarovin kolmatta mitattiin. Tulokseksi tuli 76,58 eli 2 senttiä Karjalaisen takana! Krivitski paransi 78,53:een, mutta hän oli jo valmiiksi O-P:n edellä. Samat sanat Parsista, joka heitti 79,14. Jännitys loppui Ikonnikovin paiskattua 77,22, joten Karjalaisen kilpailu päättyi. Shainou jäi ilman tulosta. Fajdek heitti 75,20, eli saman kuin Karjalainen kaksissa viime Kalevan kisoissa. Olli-Pekan sijoitukseksi tuli 9:s, joka on lähtökohtiin nähden erinomainen sijoitus.

SUL:n tiedotteesat / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle