Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Jukka Jalonen jatkaa Leijonien päävalmentajana.

Jukka Jalonen jatkaa Leijonien päävalmentajana tulevat kaksi kautta

 

Jukka Jalonen jatkaa Leijonien päävalmentajana tulevat kaksi kautta


Jukka Jalosen jatkosopimuksen lisäksi keskiviikon tiedotustilaisuudessa vahvistettiin Petri Matikaisen, Pasi Nurmisen, Jari Kurrin ja Timo Jutilan sopimukset tulevalle kaudelle.

Suomen Jääkiekkoliitto piti keskiviikkona tiedotustilaisuuden, jossa se julkisti Jalosen vuoden jatkosopimuksen. Tuore sopimus pitää MM-kultaan Leijonat keväällä luotsanneen Jalosen maajoukkueen peräsimessä vuoden 2013 jaettuihin kotikisoihin saakka.

- Olemme erittäin tyytyväisiä jatkosopimukseen. Liittohallitus tarjosi Jaloselle jatkoa Sotschin olympiakevääseen asti, mutta yhteisymmärryksessä päädyttiin yhden kauden jatkosopimukseen. Samassa yhteydessä sovittiin, että olympiakaudesta päätetään 31.8.2012 mennessä, liiton puheenjohtaja Kalervo Kummola toteaa.

Lahden Pelicansin valmennuksessa toimiva Nurminen ja HIFK:n päävalmentaja Matikainen liittyivät A-maajoukkueen valmennusryhmään kaudeksi 2010-2011 ja jatkosopimukset kattavat kauden 2011-2012. Kurrin ja Jutilan jatkot kattavat niin ikään tulevan kauden.

- Olen erittäin motivoitunut ja sitoutunut jatkamaan Leijonissa ainakin kevääseen 2013 asti. On myös hienoa, että maailmanmestaruuden voittanut johtoryhmä jatkaa kokonaisuudessaan kohti kevään 2012 kotikisoja, kommentoi Leijonien päävalmentaja Jalonen.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle