Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandyliitto ja maajoukkuepelaajat sovintoon korvauskysymyksessä

 

Salibandyliitto ja maajoukkuepelaajat sovintoon korvauskysymyksessä


Salibandyliitto ja maajoukkuepelaajat ovat päässeet ratkaisuun maajoukkuepelaajille korvattavista ansionmenetyksistä ja palkkioista.

Sopimus on tehty miesten maajoukkueen osalta vuoden 2012 loppuun saakka.Seuraavat miesten MM-kisat pelataan Sveitsissä vuoden 2012 joulukuussa.

Lopullinen yhteisymmärrys syntyi liitohallituksen ja pelaajien tekemien esitysten välimaastosta.Kisoja edeltävänä vuonna korvausjärjestelmä perustuu ansionmenetyskorvauksiin ja MM-kisavuonna maksettaviin palkkioihin.

- Sopimus takaa sen, että kaksinkertaisella maailmanmestarimaa Suomella on käytössään edustustehtäviin jatkossakin parhaat mahdolliset pelaajat. Tämä on sekä salibandyn huippu-urheilullisen menestymisen, että lajin kehittymisen kannalta ensiarvoisen tärkeä asia, painottaa Salibandyliiton pääsihteeri Ismo Haaponiemi.

Myös pelaajien keskuudessa ollaan tyytyväisiä ratkaisun löydyttyä pitkään kestäneiden neuvottelujen jälkeen.
- Hienoa, että asiaan löydettiin lopulta yhteinen kompromissi ja ratkaisu, joka mahdollistaa huippu-urheilun maajoukkueessa, kertoo maajoukkueen kapteeni Mikael Järvi.

Järvi haluaa painottaa, että korvausasia on ollut maajoukkuepelaajien yhteinen, vaikka asian ympärillä käydyissä keskusteluissa hänet on nostettu esiin.

Sovitut ehdot kattavat myös naisten maajoukkueen pelaajat.

Ensimmäinen tapahtuma miesten maajoukkueella on jo tällä viikolla, kun Suomen miehet kohtaavat Petteri Nykyn valmentaman Sveitsin perjantaina ja lauantaina. Ensimmäinen ottelu pelataan perjantaina Seinäjoen urheilutalolla ja toinenTampere Areenalla lauantaina. Kummankin ottelun alkamisaika on 18.30.

Miesten maajoukkue Sveitsi-otteluihin julkistetaan huomenna 6.9.

Salibandyliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle