Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikko Paajanen 25:s Ranskan Normandiassa

 

Mikko Paajanen 25:s Ranskan Normandiassa


Vasta muutaman kuukauden Belgiassa Geox Fuji Test Teamissa ajanut 19-vuotias Mikko Paajanen ajoi jälleen hyvin Ranskassa Guervillessa käydyssä 125 kilometrin kilpailussa. Hän oli ranskalaisen Samuel Plouhinecin voittamassa kilpailussa 25:s, mutta parempaankin oli mahdollisuus.

- Mukavaa vaihtelua päästä välillä ajamaan vähän mäkeäkin. Kisan reitti sisälsi kolmen kilometrin nousun ja se ajettiin kahdeksan kertaa. Valitettavasti kävi niin, että jäin oman virheeni vuoksi ensimmäistä nousun jälkeen mäen päällä kärkiryhmästä. Minun edellä joku sähläsi, kun lähdimme sivutuleen ja siinä jäi kärkiryhmään sen verran väliä, että en pystynyt ajamaan sitä kiinni. Onneksi pystyin kuitenkin ajamaan muuten kohtuullisesti, kertoi Mikko Paajanen.

Puolustusvoimien Urheilukoulun nyt syksyllä aloittava Mikko Paajanen ajaa vielä Belgiassa muutaman kilpailun ennen matkustamistaan takaisin Suomeen.

Tulokset
44. Grand Prix Guerville 125 km (Guerville, Ranska)
1 Samuel Plouhinec (Ranska) Veranda Rideau Sarthe       3.05.45
2 Stéphane Rossetto (Ranska) C.C. Nogent Sur Oise        s.a.
3 Benoît Daeninck (Ranska) V.C Roubaix Lille Metropole   + 0.55
4 Albain Cormier (Ranska) C.C. Nogent Sur Oise              s.a.
5 Pierre Drancourt (Ranska) E.S.E.G Douai                      s.a.
6 Franck Vermeulen (Ranska) Veranda Rideau Sarthe      s.a.
25 Mikko Paajanen (Suomi) Geox Fuji Test Team

TWD-Länkenin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle