Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vesihyppyjen Suomen mestaruudet ratkaistaan lauantaina Jyväskylässä

 

Vesihyppyjen Suomen mestaruudet ratkaistaan lauantaina Jyväskylässä


Jyväskylän Laajavuoreen on rakennettu uusi vesihyppyri palvelemaan freestylehiihdon harrastajien kesäharjoittelutarpeita. Vesihyppyri vihitään virallisesti harrastajien käyttöön lauantaina 10. syyskuuta vesihyppyjen Suomen mestaruuskilpailujen merkeissä.

Veteen hyppääminen on tärkeä osa freestylehiihtäjien kesäharjoittelua. Uudet temput hiotaan kesällä, jotta lumelle siirryttäessä liikeradat ja tekniikka ovat mahdollisimman hyvin hallussa. Vaikeat temput kaikissa freestylen osalajeissa, kumpareissa, slopestylessä ja ski halfpipessa vaativat useiden satojen hyppyjen toistomäärän, jotta ne voidaan tuoda kisarinteisiin menestyksekkäästi.

Lauantain kilpailuissa ovat mukana esimerkiksi Sotshin olympialaisiin valmistautuva kumparelaskun maailmancupjoukkueen urheilija Arttu Kiramo. Kiramo on ottanut Jyväskylän Vuorilammen uuden suorituspaikan vastaan todella tyytyväisenä.

”Kokonaisuutena Kiramon ja muun joukkueen kesäharjoituskausi on mennyt nousujohteisesti eteenpäin. Joukkue on ollut harjoittelemassa lumilla Ranskan Alpeilla ja useilla vesihyppyleireillä. Syys- ja marraskuun aikana joukkue leireilee useaan otteeseen Sveitsin Zermattissa”, freestylehiihdon lajipäällikkö Marko Mustonen valottaa.

Vesihyppyjen SM-kilpailut käynnistyvät lauantaina kello 13:30. Vesihyppyri sijaitsee Jyväskylän Laajavuorella, Vuorilammen rannalla.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleArttu Kiramo

Tiedot