Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ajon olkapää ei vaadi leikkausta

 

Ajon olkapää ei vaadi leikkausta


Ensimmäistä MM-kauttaan ajavan ratamoottoripyöräilijä Niklas Ajon, 17, Indianapolisissa loukkaama olkapää ei vaadi leikkaushoitoa. Asia varmistui torstaina Tampereella tehdyssä magneettikuvauksessa.
- Loistava juttu samoin kuin se, että pääsen nyt ajamaan testiä ensi viikon maanantaina Valenciassa sopivasti muutamia päiviä ennen Aragonin kisaviikonvaihdetta, kertoi Ajo huojentuneena.
Ajo loukkasi oikean olkapäänsä kaaduttuaan Indianapolisin radalla USA:ssa elokuun viimeisenä viikonvaihteena ajetussa 125-kuutioisten luokan osakilpailussa. Hän yritti kilpailla sitkeästi viime viikonvaihteessa San Marinon maaperällä Misanossa joutuen kuitenkin vetäytymään kipujen vuosi sivuun ensimmäisen harjoituspäivän jälkeen.
- Isku oli Indyssä nähtävästi siksi kova, että lääkärin mukaan olkapää voi olla sellaisen jälkeen pitkäänkin todella kipeä, vaikka luita ei olekaan rikki. Lepo on tehnyt hyvää.

Valencia on tärkeä testi ennen Aragonia

MotoGP-kaudesta on jäljellä vielä viisi osakilpailua, joista seuraava odottaa vuoroaan runsaan viikon kuluttua Ajolle jo entuudestaan tutulla ja kehuja keränneellä Aragonin radalla.
- Valenciassa tarjoutuva testimahdollisuus osui tässäkin mielessä hyvään paikkaan. Pystyn tsekkaamaan siellä tositoimissa olkapään kunnon ja hakemaan taas fiilistä ajamiseen pienen tauon jälkeen, sanoo saksalaistiimi Interwettenin Aprilia RSW-pyörällä parhaimmillaan kymmenenneksi Saksan osakilpailussa yltänyt Ajo.
Valencian Ricardo Tormo-rataa kiertää myös Ajon sveitsiläinen tiimikaveri Thomas Lüthi. 125-kuutiosten maailmanmestariksi kaudella 2005 ajanut Lüthi kilpailee Moto2-luokassa.
Ajo ottaa Valenciasta suoraan suunnan vuonna 2009 valmistuneeseen Motorland Aragoniin.
- Aragon on upea rata. Se on ehdottomasti yksi suosikeistani.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Niklas Ajo

Tiedot