Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikko Paajanen sai sopimuksen ensi kaudeksi Belgiaan

 

Mikko Paajanen sai sopimuksen ensi kaudeksi Belgiaan


TWD-Länkenin 19-vuotias Mikko Paajanen on tehnyt sopimuksen ensi kaudesta belgialaisen amatöörijoukkueen Geox Fuji Test Teamin kanssa. Paajanen ajoi tämän kauden SM-kisojen jälkeen samassa joukkueessa harjoittelusopimuksella. Hän antoi hyvät näytöt omasta tasostaan ja asenteestaan ja vakuutti näin joukkueen johdon.

- Täällä on hyvä jatkaa. Tämä on parasta koulua pyöräilijöille. Kilpailut ovat taistelua ja joku on kokoajan tönimässä sivuun ja raivaamassa itselleen tilaa. Kisareitit ovat pyörätien levyisiä ja niille tunkee parisataa voitonnälkäistä ajajaa, niin tungostahan siinä tulee. Jos täällä oppii ajamaan ja pärjäämään kunnolla, ei pitäisi olla vaikeuksia siirtyä helpompiin pyöräkulttuureihin vaikkapa Ranskaan. Tähän mennessä oppiminen on sujunut hyvin, mutta paljon jäi vielä opeteltavaa ensi kaudeksi, kertoi Mikko Paajanen.

- Ensi kauden tavoitteenani on päästä muutama askel ylöspäin nykyiseltä tasoltani. Top 5 –sijoitukset pitäisi olla silloin mahdollisia, jatkoi Paajanen.

Keväällä ylioppilaaksi kirjoittanut Mikko Paajanen voitti kesällä maantiepyöräilyn U23 –luokan Suomen mestaruuden. Hän yllätti jo kevään  ensimmäisissä kilpailuissa voittamalla Turussa TS-korttelin. Kesäkuussa tuli voitto Lahdessa Fellmanin ajoissa ja kolmas sija Virossa ajetun Saaremaa Velotuurin kokonaiskilpailussa. Viimeksi mainittu oli varsin kova suoritus silloin vielä 18-vuotiaalta pyöräilijältä.

Mikko Paajanen aloittaa nyt syksyllä Lahden Hennalassa Puolustusvoimien Urheilukoulun. Sieltä vapauduttuaan hän matkustaa takaisin Belgiaan.

TWD-Länkenin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle