Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turbomurheet jättivät Könösen kolmanneksi Ruoveden rallisprintissä

Veikkausvinkit

 

Turbomurheet jättivät Könösen kolmanneksi Ruoveden rallisprintissä


Aktiivisesti vuodesta 1983 lähtien ralliautoilua harrastanut ja noin 280 voittoa ajanut vaajakoskelainen Ari Könönen, 47, saavutti kilpailukauden 13. palkintokorokesijan lauantaina Ruoveden Jäminkipohjassa ajetussa rallisprintissä.

Turboahdetulla nelivetoisella Mitsubishi Lancer Evolution IX ralliautolla vauhdikkassa rallisprintissä ajanut Könönen kärsi moottorin turbon tehomurheista eikä tällä kertaa pystynyt vastaamaan kilpailun voittaneelle Tero Röyhkiölle.

- Kaikki hevoset eivät moottorissa laukanneet tänään ja syyksi paljastui turbon vajaatoiminta, Könönen kertoo.

- Teknisestä murheesta huolimatta kilpailukauden 13. palkintokorokesija on silti makeaa herkkua, johon ei kovinkaan moni muu ralliautoilija ole tänä saatikka muina vuosina pystynyt. Nyt edessä on turbon vaihto ja sitten aloitetaan valmistautuminen tulevana viikonloppuna kotiseurani Jyväskylän Urheiluautoilijoiden järjestämään rallisprintiin, Könönen jatkaa.

Lopputulokset Ruoveden X rallisprint: Top-3:
1. Tero Röyhkiö, Mitsubishi Lancer Evolution VI
2. Hannu Mäki-Ikola, Mitsubishi Lancer Evolution VI
3. Ari Könönen, Mitsubishi Lancer Evolution IX

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle