Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandynaiset peittosivat Tshekin 7-4 Puolan-turnauksessa

 

Salibandynaiset peittosivat Tshekin 7-4 Puolan-turnauksessa


Naisten salibandymaajoukkue onnistui pitämään Tshekin takanaan 7-4 (3-0, 1-1, 3-3) Puolassa kuuden maan turnauksessa hyvän ensimmäisen erän ansiosta. Suomen voitto ei kuitenkaan ollut uhattuna, vaikka Tshekki pääsi kaventamaan Suomen viiden maalin johdon 7-4:ään. Suomen voiton takuupelaajat olivat kolmea maalia naiseen iskeneet Katriina Saarinen ja Eliisa Alanko. Raati palkitsi parhaana kaksi syöttöpistettä saaneen Anne Suomalaisen.

- Joukkue teki hyvän pelin ja hallittiin ekaa erää totaalisesti. Paikkoja olisi ollut latoa selkeämpi johto kahden ensimmäisen erän aikana. Kun avopaikoista ei laitettu palloa maaliin, Tshekki tuli peliin mukaan ja oma peli hajosi pikkuisen.
- Kolmannen erän alkupuoli pelattiin järkevästi, mutta lopussa omiin menneistä maaleista en ole tyytyväinen. Kyllä oma pää pitää pystyä hoitamaan 60 minuuttia. Hyvä, energinen esitys joka tapauksessa ja oikealla tiellä ollaan, analysoi päävalmentaja Karo Kuussaari.

Huomenna kaikilla mailla on vielä yksi ottelu. Suomi kohtaa Norjan klo 11, mutta turnauksen voittoon ei Suomella ole enää mahdollisuuksia Sveitsin jatkaessa ainoana tappiottomana maana. Suomi on puolestaan varmistanut turnauksen kakkostilan.

Salibandyliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle