Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaahteraliigaa viikoittain URHOtv:ssä myös kausilla 2012 ja 2013

 

Vaahteraliigaa viikoittain URHOtv:ssä myös kausilla 2012 ja 2013


Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto (SAJL) ja URHOtv ovat tehneet sopimuksen Vaahteraliigan televisioinnista kausilla 2012 ja 2013. Sopimus tuo Vaahteraliigan tv-ruutuun viikoittain kauden aikana.

Toukokuussa käynnistyvän Vaahteraliigan runkosarjasta nähdään yksi peli viikossa suorana lähetyksenä URHOtv:llä. Lisäksi sopimus kattaa välieräkierroksen sekä SM-finaalin eli Vaahteramaljan. Suorien tv-lähetysten lisäksi pelit ovat tilattavissa URHOtv Play -palvelun kautta internetissä.

SAJL:n puheenjohtaja Roope Noronen on iloinen jatkosopimuksesta
- Viime kauden kokemukset osoittavat lajin suosion saaneen lisäkasvua televisiointien kautta ja yhteistyön jatkaminen URHOtv:n kanssa hyvin sujuneen kauden jälkeen on luonteva jatkumo. Vaahteraliigapelien näkyminen URHOtv:llä myös tulevina kausina luo lajille hyvän pohjan jatkaa kasvuaan.

URHOtv:n sisältöjohtaja Markku Korhonen uskoo amerikkalaisen jalkapallon vetovoimaan
- Vaahteraliiga on ollut erittäin hyvä lisäpiriste kesäkauden tarjontaamme, erinomaista että saamme seurata maailman taktisinta lajia kanavallamme vielä kahden kauden ajan. Taktisen puolen lisäksi jenkkifutis tarjoaa kovaa fyysistä rutistusta ja rytinää. Laji sopii erittäin hyvin yleisölle, joka seuraa talvikaudella SM-liigan jääkiekkoilua.

SAJL:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle