Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen Cupin puolivälierät ja välierät arvottu

 

Suomen Cupin puolivälierät ja välierät arvottu


Lentopallon miesten ja naisten Suomen Cupin puolivälierät ja välierät arvottiin maanantaina. Ne pelataan marraskuussa koti- ja vierasotteluina. Cupin finaaliviikonloppu on 7.-8. tammikuuta 2012. Paikka on vielä avoin.

Miesten Cupissa pelataan parhaillaan ensimmäistä kierrosta kahden karsintakierroksen jälkeen. Liigajoukkueista Raision Loimu, Sun Volley ja Hurrikaani-Loimaa ovat jo selviytyneet toiselle kierrokselle, joka sekin pelataan lokakuun aikana. Euroopan cupeihin osallistuvat joukkueet Team Lakkapää, Tampereen Isku-Volley, Lentopalloseura Etta ja Pielaveden Sampo pääsevät suoraan puolivälieriin.

Naisten Cupissa 1. kierroksen neljä ottelua pelataan 8.-12.10. Puolivälieriin pääsevät suoraan Euro-cup-joukkueet LP Viesti ja Oriveden Ponnistus sekä HPK ja LiigaEura.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle