Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Veikkasen ja hänen joukkueensa työ valui hukkaan Italiassa

 

Veikkasen ja hänen joukkueensa työ valui hukkaan Italiassa


Italiassa ajettiin torstaina 199 kilometrin Gran Piemonte, joka on monen joukkueen osalta lämmittelyä sunnuntain syksyn huipennukseen Il Lombardiaan. Kilpailusta muodostui kuitenkin jälleen kova. Parin tunnin ajon jälkeen kärkeen muodostui noin 30 ajajan hyvätasoinen ryhmä. Ryhmästä puuttui kuitenkin Piemonten kaksi edellistä kertaa voittanut belgialainen Philippe Gilbert. 

Irtiottoryhmä sai tehtyä parhaimmillaan noin kahdeksan minuutin eron pääjoukkoon. Pääjoukossa Gilbertin joukkue, mukaan lukien Jussi Veikkanen, yhdessä Garmin Cervelon kanssa yritti kovasti saavuttaa karkulaisia, mutta se meni menojaan. Iso ryhmä jakautui ennen maalia vielä niin, että kärkeen jäi 14 ajajaa. Voitto ratkaistiin näiden kesken. Nopein oli espanjalainen Dani Moreno.

Jussi Veikkanen tuli maaliin 60 ajajan pääjoukossa, joka ei enää lopussa turhia yrittänyt. Pääjoukko oli jäänyt voittajalle lähes 19 minuuttia.

- Meillä oli isossa irtiottoryhmässä yksi mies, mutta hän oli ”väärä” mies. Yritimme ajaa kiinni noin 100 kilometrin matkan karkulaisia, mutta porukka meni menojaan ja meidän oli annettava periksi. Ja loppu tultiin hissun kissun maaliin ja sunnuntain kisaan säästellen, kertoi Jussi Veikkanen.

Tulokset
Gran Piemonte 2011 (1.HC)
Piasco - Novi Ligure 199 km
1      Daniel Moreno Fernandez (Espanja) Team Katusha     4.45.16       
2      Greg Van Avermaet (Belgia) BMC Racing Team           s.a.
3      Luca Paolini (Italia) Team Katusha                              s.a.
4      Thomas Voeckler (Ranska) Team Europcar                  s.a.
5      Nicolas Roche (Irlanti) AG2R La Mondiale                    s.a.
6      Przemyslaw Niemiec (Puola) Lampre-ISD                     s.a.
86    Jussi Veikkanen (Suomi) Omega Pharma – Lotto         + 18.53   

TWD-Länkenin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle