Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikko Eskelinen rysäytti hurjasti seinään FIA GT3 Hollannissa

 

Mikko Eskelinen rysäytti hurjasti seinään FIA GT3 Hollannissa


Kilpailukausi päättyi auton tuhoutumiseen

Hollannissa ajetussa FIA GT3 EM-sarjan päätösosakilpailun aika-ajoissa jyväskyläläinen Mikko Eskelinen, 39, menetti kovasta vauhdista Ford GT autonsa hallinnan ja rusinoi kilpurin kovavauhtisen Zandvoortin radan betoniseinää vasten.

Pitkän ja menestyksekkään autourheilu-uransa rankimman ulosajon kokenut Eskelinen ei loukkaantunut tapahtumassa. Sen sijaan autoon kohdistuneet vahingot olivat niin mittavia, että Eskelisen ja hänen tanskalaisen tallitoveri Christoffer Nygaardin vaikea kilpailukausi päättyi tähän.

- Ajoin vitosvaihteella ajettavaan mutkayhdistelmään hieman liian sisältä, jolloin etupyörä hipaisi rataa reunustaneeseen kanttareeseen ja pomppasi sen verran, että perä lähti alta ja muutuin kuljettajasta matkustajaksi, kertasi Eskelinen tapahtumaa.

- Tiedonkeruun mukaan osuin seinään 218kms vauhdista ja tuho oli sen mukaista. Auto on romuna eikä sitä saada mitenkään korjattua tänään tai huomenna ajettaviin kauden päätösosakilpailuihin. Näin kilpailukautemme päättyi tähän, pettynyt Eskelinen jatkaa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle