Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen ja Ruotsin maaottelupäivä Joensuussa 4. helmikuuta

 

Suomen ja Ruotsin maaottelupäivä Joensuussa 4. helmikuuta


Salibandyn perinteinen Suomen ja Ruotsin maaottelupäivä järjestetään tänä vuonna Suomessa, ja pelipaikaksi on päätetty Joensuu. Suomen ja Ruotsin maajoukkueet iskevät yhteen lauantaina 4. helmikuuta Joensuu Areenalla.

Vuorovuosin Suomessa ja Ruotsissa käytävässä maaottelupäivässä kohtaavat Suomen ja Ruotsin miesten, naisten, poikien ja tyttöjen maajoukkueet. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 1999 alkaen.

Maaottelupäivässä nähdään kiistatta maailman parhaat joukkueet kun Suomi on hallitseva maailmanmestari miehissä ja pojissa, Ruotsi taas naisissa ja tytöissä.

- Salibandyliiga järjestää tapahtuman Joensuu Areenalla yhdessä paikallisen suurseuran Josban kanssa, Salibandyliigan toimitusjohtaja Jari Kinnunen kertoo.
- Joensuu ja Pohjois-Karjala ovat olleet lähes koko lajihistorian ajan aktiivista aluetta, jossa salibandylla on vankka suosio. Viime vuosituhannella Joensuussa pelattiin naisten maaotteluita, mutta yhtään miesten, poikien tai tyttöjen maaottelua ei Joensuussa ole ennen tätä järjestetty. Niinpä viimeistään nyt on aika tuoda joensuulaisten nähtäväksi kansainvälistä tämän vuosituhannen huippusalibandya. Uskon, että aktiivinen joensuulaisyleisö löytää neljäs helmikuuta tiensä Joensuu Areenalle ja tiedän, että Josban osaava organisaatio onnistuu tapahtumajärjestelyissä erittäin hyvin.

Salibandyliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle