Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kalle Palanderin polvessa odotettua vakavampi vamma

 

Kalle Palanderin polvessa odotettua vakavampi vamma


Viime sunnuntaina alppihiihdon maailmancupin avauskilpailussa Itävallan Söldenissä rajusti kaatuneen Kalle Palanderin polvi on tutkittu Suomessa torstaina. Palander loukkasi oikean polvensa suurpujotteluavauksen toisella kierroksella. Jyrkälle tullessa hänen tasapaino ajautui taakse, josta seurauksena oli kaatuminen ja suojaverkkoihin ajautuminen.

Palander arasteli oikeaa polvitaivetta heti kaatumisen jälkeen. Kisapaikalla tehdyissä kokeissa jalka tuntui vahvalta, mutta varmuuden vuoksi jalka päätettiin kuvata torstaina Suomessa. Tänä aamuna otetuissa magneettikuvissa polvesta diagnosoitiin katkennut eturistiside ja rikkoutunut kierukka.

– Kallella on eturistiside poikki ja myös kierukka on rikkoutunut. Jalka leikataan parin viikon päästä, maajoukkueen lääkäri Eero Hyvärinen totesi.

Mahdollista lasku-uran jatkoa Palander ei ole itse vielä valmis spekuloimaan.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Kalle Palander

Tiedot