Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Käsivammasta kärsinyt Ajo aikoo ajaa Valenciassa

 

Käsivammasta kärsinyt Ajo aikoo ajaa Valenciassa


Ajo toipuu hyvää vauhtia MM-sarjan päätöskisaan

Käsivammasta kärsinyt Niklas Ajo, 17, aikoo ajaa MotoGP-sarjan kauden päätöskilpailun runsaan viikon kuluttua Valencian Ricardo Tormo-radalla Espanjassa.
Ajolla todettiin murtuma oikean käden ranteen yläpuolella, kun hän kaatui vajaat kaksi viikkoa sitten 125-kuutioisten luokan Australian osakilpailun seitsemänneltä sijalta Phillip Islandin tuulisella radalla. Vamma ei vaatinut leikkaushoitoa.
- Toipuminen on sujunut hyvin ja minulla on vahva fiilis siitä, että pystyn kilpailemaan Valenciassa.
Ajo joutui jäämään sivuun viime viikonvaihteessa Sepangin radalla Malesiassa ajetusta kilpailusta. Ajo seurasi varikolta käsin, kun häntä saksalaistiimin Aprilia RSW-pyörällä tuurannut australialainen Arthur Sissis sijoittui 20:nneksi.
-  Lepo on tehnyt hyvää. Kädestä poistettiin lasta kaksi päivää sitten ja se tuntuu nyt paljon paremmalta. Ensimmäinen harjoitus kertoo Valenciassa lopullisesti käden kunnon, mutta ainakin sinne lähdetään kokeilemaan, vahvistaa Ajo.
Ajo ajoi vuosi sitten juuri Valenciassa uransa ensimmäisen MM-osakilpailun villin kortin kuljettajana.
- Rata on minulle muutenkin jo entuudestaan varsin tuttu, toteaa tulokaskaudellaan monia uusia ratoja opetellut Ajo.
Valencian perinteinen päätösosakilpailu merkitsee samalla 125-kuutioisten luokan aikakauden umpeutumista MM-tasolla. Piikit korvaa ensi kaudella 250-kuutioisia ja nelitahtisia moottoreita voimanlähteinä käyttävä Moto3-luokka.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Niklas Ajo

Tiedot