Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niklas Ajo päätti pitkän kautensa Valenciassa

 

Niklas Ajo päätti pitkän kautensa Valenciassa


MotoGP-sarjassa kilpaileva Niklas Ajo päätti kautensa sunnuntaina Espanjan Valenciassa. Katseet on nyt käännetty vuoteen 2012, joka merkitsee Ajolle toista täysipainosta kautta MM-sarjassa.
Ajo, 17, aikoi olla viikko sitten umpeutuneen MM-kauden jäljiltä mukana myös Espanjan CEV-sarjan toiseksi viimeisessä osakilpailussa Valenciassa. Suunnitelmiin tuli muutos, kun 125-kuutioisten luokan aika-ajon kärkisijoja kolkutellut valkeakoskelainen kolhi vasenta jalkaansa Ricardo Tormo-radalla.
- Jalkapöytä ja Australian MM-osakilpailun kaadossa murtunut käsi ovat sen verran arkoja, että katsoin parhaaksi jättää Valencian sekä harkinnassa olleen ensi viikonvaihteen Jerezin kisan ajamatta, sillä nämä CEV-sarjan kilpailut eivät ole minulle enää niin merkityksellisiä. Kausi on ollut pitkä ja nyt aloitetaan keskittyminen ensi vuoden MM-sarjaan ja uuteen Moto3-luokkaan, kertoi Ajo.
Ajo ajoi MM-sarjan debyyttikaudellaan neljä kertaa pisteille yltäen kahdesti kärkikymmenikköön. Paras, eli kahdeksas sija osui viikko sitten Valenciaan.
- Paljon on ajettu ja paljon on opittu. Välillä mieli on ollut vähän maassa, mutta MM-sarjan päätösosakilpailu jätti hyvän maun kaudesta. Olen kokonaisuudessaan erittäin tyytyväinen siihen, että vauhti on noussut huimasti. MM-sarjan opetteluvuosi on takana ja uudet haasteet edessä. Odotan jo mielenkiinnolla Moto3-luokan talvitestejä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle