Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi kaatui jäähyihin

 

Suomi kaatui jäähyihin


Karjala-turnauksen isänpäiväottelusta Suomi-Ruotsi ei pelitapahtumia puuttunut, mikä johti lopulta Suomen tappioon. Liika jäähyily sotki Leijonien pelirytmin, ja Ruotsi iski kaksi maalia ylivoimalla voittaen ottelun lukemin 4-3.

Ottelun voittomaaliksi jääneen neljännen osuman Ruotsin Martin Thörnberg iski kaiken kukkuraksi alivoimalla hienon vastahyökkäyksen päätteeksi. Thörnberg oli Ruotsin joukkueen tehokkain tänään kahdella maalilla.

- Emme olleet henkisesti riittävän kypsiä peliin. Otettiin tyhmiä jäähyjä, mikä sekoitti pakan, Jalonen analysoi ottelua.

Suomi vaihtoi maalivahtia ottelun toisessa erässä. Rämö otettiin penkille ja Hovinen luisteli tolppien väliin.

- Tällä liikkeellä haluttiin herättää joukkue, ja se onnistuikin. Loppua kohti peli lähti kulkemaan. Toisaalta ruotsalaisten kirkkain terä alkoi tylsyä, eivätkä he jaksaneet karvata keskialueella niin ilkeästi kuin alkuun, päävalmentaja veti tulosta kasaan.

- Koko turnauksessa peli tulosten takana oli kuitenkin mielestäni parempaa kuin loppulukemat osoittavat, Leijona-päällikkö tiivisti Karjala-turnauksen antia.

- Otettiin paljon jäähyjä, ja siinä meillä meni peli vähän sekaisin. Jos tarkan syyn tietäisi, että mikä meni vikaan, niin se olisi helppoa korjata. Kuitenkin parannettiin peliä loppua kohden, koko Karjala-turnauksessa pisteet 2+1 saalistanut nuori Leijona Sami Vatanen mietiskeli.

Karjala-turnauksen mitalitaulukko 2011:
1. Venäjä
2. Suomi
3. Tshekki
4. Ruotsi

Katso ottelun kuvakooste

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle