Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viestijoukkueet Sjusjöeniin nimetty

 

Viestijoukkueet Sjusjöeniin nimetty


Maailmancup-avauspäivän päätteeksi päävalmentaja Magnar Dalen nimesi sunnuntaille 20.11. viestijoukkueet. Naisten viesti 4 x 5 km ja miesten viesti 4 x 10 km.

Naisten joukkue ja hiihtojärjestys:
Krista Lähteenmäki
Aino-Kaisa Saarinen
Riitta-Liisa Roponen
Riikka Sarasoja-Lilja

Miesten joukkue ja hiihtojärjestys:
Lari Lehtonen
Sami Jauhojärvi
Matti Heikkinen
Ville Nousiainen

Sunnuntain viestien ankkureiksi nimetyt Riikka Sarasoja-Lilja ja Ville Nousiainen kommentoivat lyhyesti viestiodotuksiaan seuraavasti:
- Viestiin lähdetään hyvillä mielin ja taistelemaan ladulle hyvistä sijoituksista, totesi Sarasoja-Lilja
- Viestissä isketään huomenna uudella ilmeellä. Meillä on hyvä joukkue, pari kokenutta urheilijaa täydennettynä hyvässä kunnossa olevalla Larilla, parannetaan tämän päivän ilmettä varmasti. Vaikka henkilökohtaiset kisat ovat menneetkin vähän penkin alle niin aina viestissä ollaan tasoa parannettu, kyllä viestit sytyttää, kommentoi puolestaan Nousiainen

- Huomisten viestien osalta meille jäi tästä päivästä paljon parannettavaa. Terävyyttä ja sykettä pitää nostaa, jotta vauhti on kansainvälistä tasoa, kertoo puolestaan päävalmentaja Magnar Dalen.

Hiihtoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle