Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen mäkijoukkue nimetty Rukan maailmancupin avaukseen

 

Suomen mäkijoukkue nimetty Rukan maailmancupin avaukseen


Mäkihypyn talven maailmancup-kausi alkaa ensi viikonloppuna 25.-27.11.2011 jälleen Kuusamon Rukalta. FIS Nordic Opening järjestetään nyt kymmenennen kerran Rukalla. Suomen mäkihypyn maajoukkue ja kansallinen ryhmä on nimetty avauskilpailuihin. Rukan HS 142-mäessä hypätään lauantaina 26.11. joukkuekilpailu ja sunnuntaina 27.11. henkilökohtainen kilpailu.
Maajoukkue: Matti Hautamäki, Janne Happonen, Anssi Koivuranta, Olli Muotka
Kansallinen ryhmä: Kalle Keituri, Jarkko Määttä, Sami Niemi, Juha-Matti Ruuskanen

Suomen mäkijoukkueen päävalmentaja Pekka Niemelän mukaan joukkuevalintojen olleen selkeät, vaikka lumiolosuhteet saatiin myöhään tänä vuonna Suomeen.
- Valinnoissa painotettiin kansainvälisiä kilpailunäyttöjä viimeisen vuoden ajalta sekä viime hetken hyppäämisen tasoa. Valinnat olivat selkeät. Kansallisen ryhmän kandidaatteja tarkkailtiin
sunnuntaina Rovaniemellä, totesi Niemelä valintojen tausoista.
Suomen maajoukkueella oli onnistunut leiri viime viikolla Saksassa. Kauden avaukseen ollaan valmiina.
- Leiripäivät 14.-17.11. onnistuivat mainiosti. Saimme niistä leiripäivistä sen mitä haimme. Olosuhteet olivat hyvät, pikkupakkanen ja tuuletonta. Niinpä pystyimme optimoimaan välineasiat hyvissä olosuhteissa ja saimme kauden avaukseen alle kohtuullisen määrän hyppyjä, ja sitä kautta tekniikkaan varmuutta. Kokonaisuutena nousujohteista hyppäämistä, seuraavana jatketaan sitten Rukalla, kertoi Niemelä.

Mäkihypyn tiedotteesta  / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle