Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pikaluistelun maailmancup hulppeissa olosuhteissa Astanassa

 

Pikaluistelun maailmancup hulppeissa olosuhteissa Astanassa


Pikaluistelun maailmancup jatkuu Kazakstanin Astanassa, jossa luistellaan tulevana viikonloppuna ensimmäistä kertaa maailmancupia tämän vuoden alussa valmistuneessa pikaluisteluhallissa. Olosuhteet ovat olleet yllätys vuosikausia eri halleja kiertäneelle valmennuspäällikkö Pasi Koskelallekin.

- Kyllä tämä on hämmentävä paikka. Puitteet ovat viimeisen päälle. Ja mitään ei ole jätetty sattuman varaan, sillä tänne on tuotu Hollannin Heerenveenin jäämestari valvomaan jääntekoa. Tämä on ehdottomasti vaikuttavin areena, missä minä olen ollut, kertoi Pasi Koskela.

Avauskilpailun Venäjän Tseljabinskissa hyvin luistellut Suomen joukkue kilpailee samassa kokoonpanossa myös Astanassa. Pekka Koskela ja Mika Poutala ja nyt myös Markus Puolakka ovat 500 metrillä A-ryhmässä. 1000 metrillä Pekka Koskela on varmuudella A-ryhmässä, Mika Poutalan tilanne selviää myöhemmin. Hänetkin voidaan nähdä A-ryhmässä. Maailmancup ­debyytistään hyvin suoriutunut Elina Risku luistelee B-ryhmässä.

- Kaikki ovat kunnossa ja terveenä. Lähtökohdat ovat hyvät tähän viikonloppuun. Pekka ja Mika eivät ole vielä aivan valmiita 1000 metrille, mutta jokainen kilpailu tekee pojista valmiimpia. Tavoite on tammikuun lopussa, joten sitä kohti mennään kaikessa rauhassa. Elina saa jokaisesta startista lisää kokemusta ja varmuutta. Mutta hän on osoittanut olevan kylmäpäinen eikä ole hermoillut, vaikka maailmancup ­ympäristö on uutta, kertoi Pasi Koskela.

Suomen Luisteluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle