Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kansanedustaja Arto Satonen Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

 

Kansanedustaja Arto Satonen Lentopalloliiton puheenjohtajaksi


Lentopalloliiton liittokokous valitsi sunnuntaina Turussa liiton uudeksi puheenjohtajaksi yksimielisesti Arto Satosen,45, Sastamalasta. Satonen on Kokoomuksen kolmannen kauden kansanedustaja ja toimii nykyisin mm. Liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtajana. Lentopalloliiton puheenjohtajan kausi on kaksivuotinen.

Satonen on ollut aktiivisesti mukana Vammalan Lentopallon toiminnassa eri tehtävissä aivan nuoruusvuosista asti. Tällä hetkellä hän kuuluu VaLePan hallitukseen.

- Lentopallossa on viime vuosina menty hienosti eteenpäin. Se on isoista palloiluista kärkilaji. Miesten maajoukkueen menestys on ollut upeaa ja beach volleyn läpilyönti on ollut hieno asia, Satonen sanoo.

- Liiton toiminta ja rahoitus ovat vakaalla pohjalla. Lähtökohdat ovat hyvät, mutta haasteita riittää. Naislentopalloilu ja naisten maajoukkue pitää pitkällä tähtäimellä saada myös korkeammalle tasolle.

- Seuratyö on tietysti kaiken perusta. Seurat pitää saada toimimaan ammattimaisesti ja niiden talous pitää saada kuntoon. Kansaa pitää saada katsomoon ja yrityselämä pitää saada entistä tiiviimmin mukaan.

Satonen pelasi nuorempana lentopalloa aktiivisesti, mutta siirtyi sittemmin pelikentältä muihin tehtäviin lajin parissa.

- Nyt olen pelannut beach volleyta ja olen tavallaan kokenut toisen herätyksen sitä kautta. Seuraan todella aktiivisesti lentopalloa ja myös muuta urheilua. Miesten maajoukkueen menestys on tuonut lisäintoa lajin seuraamiseen, Satonen sanoo.

Puheenjohtajan valinnan lisäksi Lentopalloliiton liittokokous valitsi myös uuden 25-jäsenisen liittovaltuuston vuosiksi 2012-2013. Se teki myös muutamia päivityksiä liiton strategiaan.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle