Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Val d´Isèren maailmancupin kilpailut järjestetään Beaver Creekissä ensi viikolla

 

Val d´Isèren maailmancupin kilpailut järjestetään Beaver Creekissä ensi viikolla


Kansainvälinen hiihtoliitto ilmoitti keskiviikkona Ranskan Val d´Isèressä järjestetyn lumikontrollin tuloksista. Kisajärjestäjien mittavista ponnisteluista huolimatta sääolosuhteet eivät ole mahdollistaneet rinteen lumettamista kilpailukuntoon. Korvaavat kilpailut järjestetään Yhdysvaltojen Beaver Creekissä ensi viikolla.

Beaver Creekissä lasketaan tulevana viikonloppuna miesten syöksylasku, supersuurpujottelu ja suurpujottelu. Näiden osakilpailujen lisäksi ohjelmassa on tiistaina 6. joulukuuta Val d´Isèrestä siirretty suurpujottelu, keskiviikkona lasketaan naisten supersuurpujottelu ja torstaina vuorossa on miesten pujottelu.

Suomalaislaskijoista Beaver Creekin kilpailuihin osallistuvat Marcus Sandell ja Andreas Romar. Romarin ohjelmassa ovat vauhtilajit, sekä sunnuntain suurpujottelu, toiseen suurpujottelukilpailuun osallistuminen päätetään sunnuntain kilpailun jälkeen. Romar aloitti urakkansa jo keskiviikkoiltana laskien Sveitsin Didier Cuchen hallitsemissa syöksyharjoituksissa sijalle 38.

Marcus Sandell laskee Beaver Creekissä molemmat suurpujottelukilpailut sunnuntaina ja tiistaina. Torstain pujottelussa, kuten myöskään naisten supersuurpujottelussa ei suomalaisedustusta nähdä.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAndreas Romar

Tiedot

Marcus Sandell

Tiedot