Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäkäräinen takaa-ajon kakkonen

 

Mäkäräinen takaa-ajon kakkonen


Kaisa Mäkäräisen mainiot esitykset ampumahiihdon maailmancupissa jatkuivat sunnuntain takaa-ajossa. Mäkäräinen nappasi viikonlopun päätöskilpailussa komean kakkossijan jääden voiton vieneestä Norjan Tora Bergeristä 33 sekuntia.

Mäkäräisen kakkossija oli lopulta selkeä, vaikka sakkoja tulikin kaksi; kertaalleen sekä makuu- että pystypaikalta. Kolmanneksi sijoittunut Magdalena Neuner jäi kärkikaksikosta puolentoista minuutin päähän.

”Minulle jäi hyvä fiilikset, kun onnistuin petraamaan eiliseltä. Vaikka aloin väsyä loppua kohden, päivän suoritus oli ehjä, ja onnistuin tekemään oman hyvän hiihdon. Ammuntakin kulki tänään paremmin, kun olosuhteet olivat helpommat. Sakkoja tuli, mutta muuten viikonloppu meni kokonaisuudessaan ihan yli odotusten. Tästä on todella hyvä jatkaa eteenpäin.”

Myös Mari Laukkanen, joka selviytyi toisena suomalaisnaisena takaa-ajoon, onnistui sunnuntaina hyvin. Laukkanen ampui kolme sakkoa, mutta nousi vahvan hiihdon ansiosta maailmancupin pisteille, ja sijoittui lopulta 34:nneksi.

”Eteenpäinmenoa koko ajan ja kauden ekat pisteet lämmittävät mieltä. Hiihto oli tänään raskasta kelin takia, mutta jaksoin taistella. Viikonlopusta jäi jossiteltavia asioita, mutta nousuvoittoisuus oli positiivista”, Laukkanen analysoi.

Ampumahiihdon maailmancup jatkuu Itävallan Hochflizenissä 07.-11.12.

Ampumahiihtoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Kaisa Mäkäräinen

Tiedot