Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen joukkueet Davosiin nimetty

 

Suomen joukkueet Davosiin nimetty


Hiihdon maailmancup jatkuu 10.-11.12. Davosissa, jossa ohjelmassa on lauantaina 10.12. vapaalla hiihtotavalla henkilökohtaiset matkat, naiset 15 km ja miehet 30 km, sunnuntaina 11.12. vuorossa sprintit.

Sprinttijoukkue Davosiin su 11.12.:
Naiset:
Riikka Sarasoja-Lilja, Anne Kyllönen ja Mona-Liisa Malvalehto, joiden lisäksi 3 urheilijaa nimetään lauantain 15 km kilpailun jälkeen.

Miehet:
Lasse Paakkonen, Matias Strandvall, Anssi Pentsinen, Martti Jylhä, Kusti Kittilä. Lisäksi yksi (1) urheilija nimetään lauantain 30 km kisan jälkeen.

”Düsseldorfin viikonloppu oli hyvä tuloksellisesti, oltiin jo lähellä palkintopallisijoituksia. Lasse (Paakkonen) ja Kusti (Kittilä) hiihtivät joukkuesprintissä hyvää kansainvälistä vauhtia ja ansaitsivat paikan lisänäytöille Davosin sprinttiin. Davosin jälkeen katsotaan Roglaan lähtevää sprinttijoukkuetta”, kertoi päävalmentaja Dalen.

Jo aiemmin nimetty Davosin joukkue 15 km ja 30 km matkoille:
Naiset: Riikka Sarasoja-Lilja, Aino-Kaisa Saarinen, Riitta-Liisa Roponen, Laura Ahervo, Krista Lähteenmäki
Miehet: Lari Lehtonen, Sami Jauhojärvi, Matti Heikkinen, Tero Similä, Ville Nousiainen

”Sääennusteet Keski-Euroopassa ovat hiukan muuttuneet, täällä Davosissa on satanut nyt 2-3 cm lunta ja lisää lumisadetta on luvassa. Roglan (17.-18.12.) maailmancup-kisojen suhteen FIS tekee päätökset tulevana keskiviikkona 7.12.”, Dalen jatkaa.

Maastohiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle