Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antila ainoana suomalaismiehenä mukaan takaa-ajoon

 

Antila ainoana suomalaismiehenä mukaan takaa-ajoon


Timo Antila selvisi suomalaismiesten kolmikosta ainoana lauantain takaa-ajoon ampumahiihdon maailmancupissa Itävallan Hochfilzenissa. Kahdelle sakkokierrokselle joutunut Antila oli pikamatkalla 54:s. Hän hävisi voiton vieneelle Ruotsin Carl Johan Bergmanille 2.00,9.
”Hiihtovauhti oli parempaan suuntaan, mutta ei vieläkään huippumenoa. Makuuammunta oli hyvä (nollat), pystyssä tuli pari omaa virhettä. Takaa-ajoon pääsin kuitenkin mukaan, ja se on positiivista. Takaa-ajosta en lähde mitään 54. sijaa varmistelemaan, tarkoitus on ampumapenkalla hakea rohkeampaa tekemistä ja yrittää ylöspäin”, Antila sanoo. Muista suomalaista Jarkko Kauppinen kahdella sakolla oli 86:s ja Ahti Toivanen neljällä sakolla 88:s.
”Ahdin hiihtovauhti oli hyvää, samaa vauhtia kuin Timolla. Ahdin makuuammunta sen sijaan oli huono (3 sakkoa). Jarkolla hiihto oli vaisua tänään”, päävalmentaja Per-Ole Lindell summasi.

Suomen joukkue tämän viikon Hochfilzenin maailmancupissa:
Naiset:
Kaisa Mäkäräinen, Mari Laukkanen, Sarianna Repo, Sanna Markkanen.
Miehet: Timo Antila, Jarkko Kauppinen, Ahti Toivanen, Sami Orpana.

Ohjelma tällä viikolla (ajat Suomen aikaa):
Lauantai:
12.00 Miesten takaa-ajo
15.00 Naisten takaa-ajo
Sunnuntai:
11.30 Miesten 4x7,5 km viesti
15.30 Naisten 4x6 km viesti

Ampumahiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleKaisa Mäkäräinen

Tiedot