Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäkäräinen jälleen kärkikolmikossa

 

Mäkäräinen jälleen kärkikolmikossa


Kaisa Mäkäräinen jatkoi kauttaan ampumahiihdon maailmancupissa vahvasti Itävallan Hochfilzenissä, jossa hän sijoittui pikamatkalla toiseksi. Yhden sakkokierroksen kiertänyt joensuulainen hävisi voiton vieneelle Saksan Magdalena Neunerille 14,9 sekuntia.

”Sijoitus oli vähän yllätyskin. Oli nopea keli, nopea kisa ja hyvät ampumaolosuhteet. Huomista en ole vielä ehtinyt miettiä, mutta pienillä aikaeroilla mennään. Ammunnassa ratkeaa, koska hiihtorata on niin helppo, ettei siinä pysty eroja tekemään”, kukitukseen kiirehtinyt Mäkäräinen sanoi.

Muista suomalaista Mari Laukkasen mahdollisuudet parempiin sijoituksiin menivät makuuammuntaan, josta hän ampui neljä sakkoa. Pystystä tuli lisäksi yksi, ja loppusijoitus 60:s. Hän pääsi kuitenkin viimeisenä mukaan lauantain takaa-ajoon. Sarianna Repo yhdellä sakolla 80:s ja Sanna Markkanen neljällä sakolla 95:s.

Suomen joukkue tämän viikon Hochfilzenin maailmancupissa:
Naiset:
Kaisa Mäkäräinen, Mari Laukkanen, Sarianna Repo, Sanna Markkanen.
Miehet: Timo Antila, Jarkko Kauppinen, Ahti Toivanen, Sami Orpana.

Viikonlopun ohjelma (ajat Suomen aikaa):
Lauantai:
12.00 Miesten takaa-ajo
15.00 Naisten takaa-ajo
Sunnuntai:
11.30 Miesten 4x7,5 km viesti
15.30 Naisten 4x6 km viesti

Ampumahiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleKaisa Mäkäräinen

Tiedot