Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäkihypyn Continental cup jatkuu uusissa mäkikeskuksissa Kazakstanissa ja Turkissa

 

Mäkihypyn Continental cup jatkuu uusissa mäkikeskuksissa Kazakstanissa ja Turkissa


FIS mäkihypyn Continental cup-kausi avattiin Rovaniemellä reilu viikko sitten. Seuraavat Continental cupin kisa-areenat Kazakstanissa ja Turkissa ovat uusia ja tuovat perinteikkäisiin järjestäjämaihin uuden jopa eksoottisen lisän. Kilpailut käydään Almatyssa(KAZ) 13.-14.12. 2011 ja Erzurumissa(TUR) 17.-18.12.2011.Finnjumping ry on nimennyt Almatyn(KAZ) ja Erzerumin(TUR) kisoihin seuraavat kilpailijat: Sami Niemi ja Jarkko Määttä.Continental cupissa valmentajana Almatyssa ja Erzerumissa toimii Jari Larinto.
- Mielenkiintoista lähteä näihin uusiin mäkikeskuksiin. Uudet komeat mäkikeskukset, jotka on laitettu viimeisen päälle. Olosuhteet ovat talviset, molemmissa yöpakkaset ovat lähennelleet -20:ntä, kun Euroopassa on odotettu muuten vielä kunnon talvea. Ainut mikä ennakkoon arvelluttaa on, että molemmat sijaitsevat kaljulla kukkulalla, miten sitten tuuliolot siellä vaihtelee, pohti Larinto.Sami Niemeä vaivanneet yläselän ongelmat on saatu paikannettua ja sisään painunutta nikamaa on hoidettu osteopaatin käsittelyssä hyvin tuloksin. Harjoittelu on sujunut hyvin ja Niemi jatkaa hyvissä asetelmissa COC-kokonaiskilpailussa. Jarkko Määtälle erityisesti näistä kahdesta Erzerum on tärkeä kilpailupaikka, Määttä pääsee samalla hakemaan tuntumaa tämän talven nuorten MM-areenaan.
- Sami on pystynyt harjoittelemaan Rovaniemellä ja Jarkko on käynyt harjoittelemassa Taivalkoskella ja viime päivinä myös Vuokatissa. Samilla on erinomaiset asetelmat COC-kokonaiskilpailussa kuudentena jatkaa pisteiden metsästystä. Jarkolle erityisesti Erzerumin kisa on tärkeä, pääsee tutustumaan nuorten MM-kisojen mäkiin, Larinto summasi lähtökohdista.
FIS mäkihypyn Continental cup 2011-12 seuraavat kilpailut:
13.-14.12.2011 Almaty KAZ HS 140
17.-18.12.2011 Erzurum TUR HS 95 ja HS 125

Mäkihypyn tiedotteesta  / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle