Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maastohiihtojoukkueet Roglaan nimetty

 

Maastohiihtojoukkueet Roglaan nimetty


Maastohiihdon maailmancup jatkuu 17.-18.12. Slovenian Roglassa, jossa lauantaina 17.12. hiihdetään yhteislähtökisat perinteisellä hiihtotavalla, naisten 10 km ja miesten 15 km. Sunnuntaina 18.12. puolestaan ohjelmassa ovat vapaan hiihtotavan sprintit.

"Rogla jatkaa sarjaa korkealla käytäviä kilpailuja ja kaikki urheilijat ovatkin varmasti ensi viikonloppuun mennessä jo sopeutuneet korkeaan ilmanalaan. Tuleva viikonloppu on tärkeä ajatellen Tour de Ski:tä, Roglassa pitää olla hyvässä kunnossa jotta mahdollisuuksia Tourilla on pärjätä. Odotan meidän miesjoukkueeltamme että heiltä tulisi ensi viikonloppuna parempaa tulosta. Miehistä Matti Heikkinen näyttäisi olevan hyvässä vaiheessa kuntonsa rakentamisen suhteen, kuten myös naisjoukkueemme on hyvässä kunnossa ja olemme tuloksellisestikin jo lähellä kärkimaita", kertoo päävalmentaja Magnar Dalen.

Joukkue lauantain 17.12. normaalimatkoille:

Naiset, 10 km (p):
Kerttu Niskanen, Krista Lähteenmäki, Aino-Kaisa Saarinen, Anne Kyllönen ja Laura Ahervo

Miehet, 15 km (p):
Ville Nousiainen, Matti Heikkinen, Sami Jauhojärvi, Lari Lehtonen ja Anssi Pentsinen

Joukkue sunnuntain 18.12. sprintteihin:

Naiset:
Mona-Liisa Malvalehto ja Riikka Sarasoja, joiden lisäksi 4 urheilijaa nimetään lauantain 10 km kilpailun jälkeen.

Miehet:
Anssi Pentsinen, Martti Jylhä ja Matias Strandvall, joiden lisäksi 3 urheilijaan nimetään lauantain 15 km kilpailun jälkeen.

Olosuhteet Roglassa - lunta vähän

"Lumitilanne Roglassa on huono, FIS ja kisajärjestäjät ovat kuitenkin luvanneet että ensi viikonlopun kilpailut pidetään. Olen kuitenkin hiukan huolissani lumitilanteen vuoksi varsinkin lauantain yhteislähtökisoista, kun esimerkiksi miesten kisassa yhtä aikaa starttaa noin 100 miestä - niin toivottavasti pystytään tarjoamaan kaikille tasapuoliset ja hyvät olosuhteet ja saadaan hyvä ja reilu kilpailu järjestettyä", Dalen jatkaa.

Maastohiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleMatti Heikkinen

Tiedot

Sami Jauhojärvi

Tiedot

Martti Jylhä

Tiedot

Anne Kyllönen

Tiedot

Lari Lehtonen

Tiedot

Kerttu Niskanen

Tiedot

Ville Nousiainen

Tiedot

Krista Pärmäkoski (o.s. Lähteenmäki)

Tiedot

Aino-Kaisa Saarinen

Tiedot

Riikka Sarasoja

Tiedot

Matias Strandvall

Tiedot