Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaismiehillä suksi kulki, ammunta ei

 

Suomalaismiehillä suksi kulki, ammunta ei


Miesten pikamatka ampumahiihdon maailmancupissa Itävallan Hochfilzenissä ei sujunut suomalaisittain toivotusti, sillä yksikään suomalaiskolmikosta ei selvinnyt lauantain takaa-ajoon. Ahti Toivanen oli parhaana suomalaisena 76:s neljällä ohilaukauksella, Timo Antila 83:s kolmella ohilaukauksella ja Jarkko Kauppinen 93:s viidellä ohilaukauksella. Sijoituksista huolimatta kilpailussa oli suomalaisittain paljon hyvääkin. ”Hiihtovauhtia löytyi tänään kaikilta, Timolla oli ensimmäistä kertaa tälle kaudella hyvää kulkua koko kisa, samoin Jarkolla meni hyvin ja Ahdilla oli suorastaan superpäivä. Hänen hiihtonsa oli aivan kärkiluokkaa, mutta neljä sakkoa pystystä kaatoi valitettavasti maan pinnalle. Ammunta oli suomalaisilla tänään huonoa, ehkä kova hiihtovauhti vaikutti siihen. Nyt kuitenkin yritettiin hyvää tulosta”, päävalmentaja Per-Ole Lindell sanoi päivän suomalaistuloksista.
Kilpailun voitti Norjan Tarjei Bö neljän sekunnin erolla Ranskan Martin Fourcadeen. Bö ampui yhden ohilaukauksen, Fourcade kaksi. Perjantaina Hochfilzenissä on ohjelmassa naisten pikamatka, johon suomalaista starttaavat Kaisa Mäkäräinen, Mari Laukkanen ja Sanna Markkanen.

Ampumahiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle