Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romarin toiset syöksyharjoitukset Val Gardenassa päättyivät kaatumiseen

 

Andreas Romarin toiset syöksyharjoitukset Val Gardenassa päättyivät kaatumiseen


Alppihiihdon miesten maailmancupin toiset syöksyharjoitukset laskettiin torstaina Italian Val Gardenassa. Suomen edustajan Andreas Romarin harjoitukset keskeytyivät kaatumiseen rinteen puolivälissä. Romar ei loukannut tilanteessa itseään, mutta osallistuminen perjantain supersuurpujotteluun ja lauantain syöksylaskukilpailuun on vaakalaudalla.

Romarin kantti haukkasi kiinni rinteen pintaan radan puolivälissä, josta aiheutui etupaino ja sitä myötä kaatuminen.

– Hypyn jälkeen lähdin laskemaan suoraan alaspäin, jolloin suksi haukkasi kiinni ja lähti viemään ulospäin. Kaaduin siitä sitten suoraan naamalleen, mutta onneksi en loukannut itseä pahemmin, Romar kertoi.

Kohtalaisen kovan tärskyn saanut Romari ei osannut vielä sanoa osallistuuko hän perjantaina laskettavaan maailmancupin supersuurpujotteluun.

– Kokonaisuutena tilanne on ihan ok, mutta paikkoja jomottaa tuollaisen pannun jälkeen. Huomisen kisasta en vielä osaa sanoa, pitää katsoa miltä paikat tuntuu tänään illalla ja huomenaamulla. Päätös osallistumisesta menee todennäköisesti aamuun, Romar totesi.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Andreas Romar

Tiedot