Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

European Trophy laajenee 32 joukkueeseen

 

European Trophy laajenee 32 joukkueeseen


Jääkiekkoilun European Trophy kerää vuonna 2012 yhteen entistä laajemman joukon eurooppalaisia huippujoukkueita, kun turnaus laajenee kahdeksalla joukkueella ja näin vuonna 2012 mukana on 32 joukkuetta.

Laajenemisen myötä European Trophy kokoaa yhteen turnaukseen kaikki Euroopan suuret jääkiekkomaat, sillä mukaan tulee nyt myös Sveitsi neljällä joukkueella. Saksa saa kaksi lisäpaikkaa ja sekä Ruotsi että Suomi yhden. Suomen seitsemäs edustaja vuoden 2012 turnauksessa on JYP.

European Trophyn divisioonavaihe pelataan alkusyksyllä ennen kansallisten sarjojen alkua ja lopputurnaus vuoden lopulla. Tarkemmin aikatauluista tiedotetaan myöhemmin.

Vuoden 2011 lopputurnaus alkaa Wienissä ja Salzburgissa tänä perjantaina ja mestari ratkeaa sunnuntaina 18.12. Suomea lopputurnauksessa edustaa Jokerit.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle