Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romar mukana Val Gardenan Super-G:ssä

 

Andreas Romar mukana Val Gardenan Super-G:ssä


Courchevelin naisten maailmancupin ohjelma muuttunut

Alppihiihdon maailmancup jatkuu tänään miesten osalta Italiassa järjestettävällä Val Gardenan Super-G –kilpailulla. Torstain syöksyharjoituksissa kaatunut Andreas Romar on mukana kilpailussa lähtönumerolla 40.

Romar kaatui torstaina syöksylaskuharjoitukissa radan keskiosalla, mutta selvisi rytäkästä ilman vammoja. Romar oli torstai-iltana pettynyt omaan suoritukseensa harjoituksissa, mutta on kykenevä osallistumaan perjantaina järjestettävään supersuurpujotteluun ja lauantaina kilpailtavaan syöksylaskuun.

Lumentulo aiheuttaa muutoksia naisten maailmancupin ohjelmaan

Runsas lumentulo naisten maailmancupin kilpailupaikkakunnalla Ranskan Courchevelissä on pakottanut kisajärjestäjät ja kansainvälisen hiihtoliiton tekemään muutoksia viikonlopun kisaohjelmaan. Alun perin sunnuntaina järjestettäväksi suunniteltu pujottelu siirretään lauantaille ja sunnuntaina kilpaillaan suurpujottelussa. Suomalaislaskijoista kilpailussa ovat mukana Tanja Poutiainen ja Sanni Leinonen.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleSanni Leinonen

Tiedot

Tanja Poutiainen

Tiedot

Andreas Romar

Tiedot