Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jouni Pelliseltä vahva paluu loukkaantumisen jälkeen ski crossin maailmancupiin

 

Jouni Pelliseltä vahva paluu loukkaantumisen jälkeen ski crossin maailmancupiin


Alppilajien hieno suomalaispäivä sai jatkoa ski crossin maailmancupissa Italian Innichenissä. Loukkaantumisesta kärsinyt Jouni Pellinen näytti, että laskukunto ei ole kärsinyt vaikka syksyn lumileirit jäivätkin väliin. Aikalaskuissa Pellinen sijoittui seitsemänneksi.

– Pientä hermostuneisuutta oli ilmassa aamulla ja oli hieman varovainen veto. Siedettävä aloitus kuitenkin loukkaantumisen jälkeen. Ei mitään parasta laskemista verrattuna viime kauteen, mutta tästä se lähtee rullaamaan, Pellinen kertoi.

Aikalaskujen voittoon laski Kanadan Christopher Delbosco ajalla 1:02.98. Pellinen hävisi voittajalle 0.87 sekuntia.

– Tänään vähän tuprutti lunta kisan ajan ja näytti siltä, että kärkinumeroilla rinteeseen lähteneet eivät saaneet aivan parasta irti. Isoilla numeroilla tultiin lujaa, kertooko se sitten siitä, että pojat ovat treenanneet kesän aikana vai oliko heillä paremmat olosuhteet. Vaikea sanoa, Pellinen pohti.

Kilpailun 30 parasta mahtuivat puolentoista sekunnin sisään, joka kertoo yhä kovenevasta taistosta loppukilpailupaikoista.

– Huomiseksi pitää kaivaa taisteluhenkeä, koska tämän päivän suoritus ei ollut aivan parasta omaa laskemista. Täysillä lähdetään iskemään ja uskon, että niillä suorituksilla ollaan siellä A-finaalissa taistelemassa kilpailun voitosta.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Jouni Pellinen

Tiedot