Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Neljä suomalaista takaa-ajoihin IBU-cupissa

 

Neljä suomalaista takaa-ajoihin IBU-cupissa


Neljä suomalaista selvisi pikamatkalta takaa-ajoon ampumahiihdon IBU-cupissa Itävallan Obertilliachissa. Kärkikamppailuihin suomalaiset eivät yltäneet, sillä Sami Orpana oli parhaana 50:s. Yhden ohilaukauksen ampunut Orpana hävisi voiton vieneelle Jevgeni Garanitsheville 2.13,8. Ville Simola oli kolmella ohilaukauksella 56:s ja Matti Hakala neljällä ohilaukauksella 77:s.

Naisten kilpailussakin voitto meni Venäjälle, kun Jekaterina Glazyrina oli ykkönen puhtaalla ammunnalla. Eevamari Oksanen oli 53:s neljällä ohilaukauksella, hän hävisi Glazyrinalle 3.07 .Annukka Siltakorpi oli 56:s kolmella ohilaukauksella.

Obertilliachin IBU-cupissa kilpaillaan vielä lauantaina takaa-ajot. Sen jälkeen IBU-cup jää joulutauolle ja jatkuu 6.-8. tammikuuta Italian Forni Avoltrissa.

Ampumahiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle