Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joukkueet sunnuntain sprintteihin Roglaan nimetty

 

Joukkueet sunnuntain sprintteihin Roglaan nimetty


Maastohiihdon maailmancup jatkuu sunnuntaina 18.12. Slovenian Roglassa. Ohjelmassa sunnuntaina ovat vapaan hiihtotavan sprintit, joihin päävalmentaja Magnar Dalen nimesi joukkueet lauantain kilpailujen päätteeksi. Sprinteissä maailmancup-pisteistä sunnuntaina taistelee kuusi suomalaisnaista ja –miestä.

Päävalmentaja oli kohtuullisen tyytyväinen lauantain kilpailujen kokonaisantiin, vaikka näki myös vielä petrattavaakin: ”kokonaisuutena katsoen ollaan menty joka viikko askel eteenpäin ja toivottavasti Tour de Skillä sama tahti jatkuu. Miesten kisa oli jännittävä, kuten yhteislähtökisat yleensä. Matin (Heikkinen) sauvarikko hiukan pudotti Matin loppusijoitusta, mutta toisaalta yhteislähtökisoissa monesti sattuu haavereita ja kolareita, jotka kuuluvat tietyllä tapaa kilpailun luonteeseen.”
Joukkue sunnuntain 18.12. sprintteihin:

Naiset:
Mona-Liisa Malvalehto, Riikka Sarasoja, Aino-Kaisa Saarinen, Krista Lähteenmäki, Kerttu Niskanen ja Anne Kyllönen.

Miehet:
Anssi Pentsinen, Martti Jylhä, Matias Strandvall, Matti Heikkinen, Sami Jauhojärvi ja Ville Nousiainen

”Lumitilanne Roglassa on nyt parempi, kun viime yönä satoi uutta lunta. Huomiseksi on luvattu hyvää keliä ja auringonpaistetta, joten radat ovat huomenna varmastikin erinomaisessa kunnossa.”, Dalen kertoo olosuhteista Roglassa.

Maastohiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle