Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Järvelä sprintin kakkonen Sjusjöenissä

 

Järvelä sprintin kakkonen Sjusjöenissä


Maija Järvelä jatkaa hyviä hiihtojaan vammaishiihdon maailmancupissa Sjusjöenissä. Ylivieskalainen hävisi lauantaina vapaan sprintin voiton vain monon mitalla Puolan Katarzyna Rogowiecille. Miesten kilpailussa venäläiset veivät Vladimir Kononovin johdolla viisi ensimmäistä sijaa, Ilkka Tuomisto oli kuudes.
”Tiukassa loppukiritaistelussa kakkoseksi tänään, tein väärän ratavalinnan loppusuoralle tullessa. Hiihto parani finaalia kohden, aamun aika-ajossa meno oli tosi vaikeaa. Näistä sprinteistä jää näköjään aina vähän jotain hampaankoloon. Hyvä tasainen kisa kärkikolmikolta”, Järvelä sanoi.
Järvelä on ollut tällä kaudella ampumahiihdon ja maastohiihdon viidessä cup-kilpailussa yhtä lukuun ottamatta kaikissa palkintopallilla.

Tuomiston cup-kausi alkoi takkuisesti torstaina, mutta lauantaina hiihto sujui jo paremmin.
”Oli jo selvästi parempaa menoa ja jaksamista, mutta vielä muutama vaihde puuttuu tehoista. Tämä kisa antoi jo selvästi positiivisia merkkejä, ja uskon että tästä eteenpäin pystytään murtamaan Venäjän poikien todella vahva rintama. Nyt vaan täytyy pystyä palautumaan huomiseen perinteisen kisaan,  jossa taistellaankin taas paremmista sijoituksista”, Tuomisto sanoi.
Sjusjöenissä kilpaillaan vielä sunnuntaina naisilla vitonen ja miehillä 10 kilometriä perinteisellä.

Maastohiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle