Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Orpana 46:s IBU-Cupin takaa-ajossa

 

Orpana 46:s IBU-Cupin takaa-ajossa


Sami Orpana oli parhaana suomalaisena 46:s IBU-cupissa Itävallan Obertilliachissa. Neljä ohilaukausta ampunut Orpana hävisi kisan voittaneelle Venäjän Jevgeni Garanitsheville 5.46,3. Ville Simola keskeytti.

Naisten kilpailun voitti Venäjän Jekaterina Glazyrina. Suomalaisista Eevamari Oksanen tuli ohitetuksi kierroksella, hän ampui sitä ennen kolmelta ampumapaikalta kuusi ohilaukausta. Annukka Siltakorpi ei puolestaan lähtenyt lainkaan matkaan, sillä hänellä oli lämpöä ja flunssa.

”Ei ollut mikään nappipäivä. Alakanttiin meni täällä, kyllä urheilijatkin parempia sijoja hakivat. Ammunta oli huonoa. Pitää nyt joulutauolla saada parannuksia tehtyä, ammuntaan tarkkuutta ja hiihtovauhtiin parannusta”, joukkueenjohtaja Jouni Siltakorpi sanoi.

IBU-cup jää joulutauolle ja jatkuu 6.-8. tammikuuta Italian Forni Avoltrissa.

Ampumahiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle