Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jouni Pellinen taklattiin ulos pois voittokamppailusta ski crossin maailmancupissa

 

Jouni Pellinen taklattiin ulos pois voittokamppailusta ski crossin maailmancupissa


Ski crossin maailmancupin ensimmäiset finaalilaskut laskettiin lauantaina Italian Innichenissä. Jouni Pellinen oli laski aikalaskuissa hienosti seitsemänneksi, mutta finaalien ensimmäisellä kierroksella hän joutui raa’an taistelun uhriksi.

Pellinen sai kohtalaisen lähdön, jossa hän onnistui nousemaan toiseksi. Vaikeudet alkoivat radan keskiosalla Itävallan Patrick Kollerin tultua sisältä ohi. Samalla Koller tönäisi Pellisen pehmeälle lumelle joka söi suomalaislaskijan vauhdin.

– Vähän siinä sääntöjen rajamailla mentiin. Siinä kohtaa, kun Koller tuli sisältä ohi ja hieman tönäisi ajauduin pehmeälle lumelle. Ei kyllä tosin lähtökään ollut mikään maaginen, Pellinen harmitteli.

Sunnuntaina Innichenissä lasketaan maailmancupin toinen kilpailu, jonka aikalaskut lasketaan aamulla.

– Yllättävän heikko esitys oli minulta tänään. Ehkä se harjoituksen vähyys näkyi pehmeytenä kisatilanteessa. Olkapää ei kuitenkaan vaivannut tänään yhtään, joten sen puolesta kaikki on kunnossa. Täytyy huomenna pistää paremmaksi, aamulla uudet aikalaskut ja sen perusteella siteen uusi kisa. Täyden revanssin paikka aikalaskuista lähtien. Tämänpäiväinen suoritus kyllä nostatti taisteluhenkeä huomiselle, Pellinen summasi.

Kisan voittoon laski Kanadan Brady Leman, joka peittosi finaalissa toiseksi laskeneen Venäjän Egor Korotkovin. Kolmanneksi kilpailussa laski Kanadan David Duncan ja finaalin neljänneksi jätettiin Ranskan Sylvain Miaillier. Pellisen sijoitus lopputuloksissa oli 26.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJouni Pellinen

Tiedot