Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Val Gardenan syöksylasku keskeytettiin kovan tuulen vuoksi

 

Val Gardenan syöksylasku keskeytettiin kovan tuulen vuoksi


Alppihiihdon miesten maailmancupin syöksylaskukilpailu Italian Val Gardenassa keskeytettiin ja peruttiin kovan tullen vuoksi sunnuntaina. Kilpailussa ehti laskea 21 laskijaa ennenkuin olosuhteet yltyivät liian rajuiksi ja kisa päätettiin keskeyttää.

Kilpailun maalialueella olosuhteet pysyivät kohtalaisina, mutta lähtöpaikalla tuiversi kova tuuli, joka teki olosuhteet laskijoiden välille erittäin epätasaisiksi. Niinpä FIS ja kilpailunjärjestäjät päättivät lyödä homman pakettiin, kun tuulen tyyntymistä oli odotettu reilut puoli tuntia.

Kilpailun johdossa oli keskeyttämishetkellä Ranskan Johan Clarey. Andreas Romarin lähtönumero kilpailuun olisi ollut 46. Keskeytyksestä johtuen Romar pääsi pakkaamaan laukut etuajassa ja suuntaamaan keskittymisen huomiseen Alta Badian suurpujotteluun, johon hän osallistuu yhdessä Marcus Sandellin kanssa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAndreas Romar

Tiedot