Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jouni Pellisen tie katkesi puolivälieriin Innichenin toisessa ski cross –kilpailussa

 

Jouni Pellisen tie katkesi puolivälieriin Innichenin toisessa ski cross –kilpailussa


Kauden toinen ski crossin maailmancupin osakilpailu laskettiin sunnuntaina Italian Innichenissä. Aamupäivän aikalaskuissa Suomen Jouni Pellinen laski 23:nneksi ja Pellinen uhkui voitontahtoa finaalilaskuihin lähdettäessä, lauantain pettymyksen jälkeen.

– Aikalasku meni ihmeellisesti, oli ihan hyvän tuntuinen veto, mutta ajassa hidas. Ei mitään ihmeempiä virheitä tai muutakaan. Tiukkaa tuntuu olevan, kun kaikki tykittivät jälleen sinne sekunnin puolentoista sisään, Pellinen kertoi.

Pellinen selvitti itsensä jatkoon finaalien ensimmäisessä erässä, mutta puolivälierien kolmannen sijan myötä nousi seinä vastaan. Lopputuloksissa helsinkiläinen onnistui kuitenkin petraamaan reilusti lauantaista 23. sijaa nousten 11:nneksi.

– Ensimmäisestä erästä pääsin jatkoon, mutta toisessa sitten ei sujunut niin hyvin. Oli paikka ohitukseenkin, mutta tällä kertaa eivät taidot riittäneet.

Kilpailu kovenee vielä suhteellisen nuoressa lajissa vuosi vuodelta ja saman allekirjoittaa myös Suomen ski cross tähti.

– Ei tänään ollut mikään mikään optimaalinen suoritus, mutta tässä näkee, että kilpailu kovenee koko ajan. Kun itse ei päässyt kesällä ja syksyllä kunnolla harjoittelemaan se näkyy nyt tuloksissa. Lähdöt ovat vielä hieman hukassa eikä laskukaan mitään parasta ole. Tänään löytyi kuitenkin parempi taisteluilme kuin lauantaina. Oikeaan suuntaan ollaan menossa, mutta vielä tarvitsee tehdä lisää töitä ja parantaa sitten seuraavissa maailmancupin kilpailuissa, jotka lasketaan ensi vuoden puolella.

Kilpailun voittoon laski Itävallan Andreas Matt, joka otti finaalin voiton ennen Venäjän Egor Korotkovia. Kolmannelle palkintokorokkeelle nousi Alex Fiva Sveitsistä ja finaalin neljännelle sijalle laski Kanadan David Duncan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJouni Pellinen

Tiedot